10551539_927054637309988_3379876580993185219_o

Restaurant “GOLDEN TOWER” – Razëm – Ferdi Sterkaj

+355 68 20 01 946 info@kullaearte.com www.kullaearte.com Relaks, qetësi, shije, traditë dhe bukuri natyrore. Këto janë 5 karakteristikat e këtij hoteli të ri dhe të mrekullueshëm, ku ju do të keni mundësinë të jetoni ditët më të bukura të qëndrimit dhe të pushimeve tuaja. Një staf profesional do t’ju mirëpresë me kënaqësi, duke i’u treguar[…]

Aleanca Slow Food e Kuzhinereve

VIS Albania dhe krijimi i Aleancës Slow Food të Kuzhinierëve në Shqipëri Për një ushqim të mirë, të pastër dhe të drejtë 19.06.2015

“Të gjitha kuzhinat e botës duhet të kenë dinjitet të barabartë. Duhen rigjetur dhe shpërndarë produktet e territorit dhe dijet për t’i gatuar: dije që rrezikojnë të zhduken bashkë me biodiversitetin ushqimor që i ka frymëzuar; produkte të zëvendësuara nga ushqime të propozuara nga industria ushqimore, nga një bujqësi intensive, rob i kimikateve dhe e[…]

Mishavine

DJATHI “MISHAVINË” – NJË TRASHËGIMI PËR T’U MBROJTUR 15 NËNTOR 2014

Më 15 nëntor, në mjediset e Ministrisë së Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave në Tiranë, 12 gra prodhuese nga fshatrat e Lepushës dhe Vermoshit (Kelmend, Veriu i Shqipërisë) patën mundësinë për të paraqitur një nga prodhimet e tyre të veçanta dhe tradicionale: djathin e quajtur Mishavinë.   Djathi Mishavinë është i pranishëm në[…]

Restorant Buke Kripe e Zemer_Tamare

RESTORANT TRADICIONAL “BUKË, KRIPË E ZEMËR”

Restorant “Bukë, Kripë e Zemër” ndodhet në qendër të fshatit Tamarë, përgjatë shëtitores. Qëllimi i tij kryesor nuk është thjesht ushqimi në vija të përgjithshme, por ushqimi cilësor dhe vendor, lënda e parë e të cilit vjen gjithmonë nga prodhuesit e vegjël të zonës. “Bukë, Kripë e Zemër” janë 3 fjalë që personifikojnë traditën dhe[…]

CASA 4 Zef Mikaj 2

RESTORANT-BUJTINA “ZEF MIKAJ” – Boga – Zef Mikaj

+355696631963 Në të djathtë të kroit të Bogës është një restorant i bukur dhe i madh, zbukuruar me gurë të vendosur në një mënyrë shumë të veçantë, tërheqëse dhe mahnitëse. E veçanta e këtij restoranti është përgatitja e gatimeve tradicionale si petulla me mjaltë, kos delesh dhe ferlik. Të gjitha produktet janë nga kopshti dhe[…]

CASA 1 Gjon Ulaj

“BOGA ALPINE” RESORT – Boga – Gjon Ulaj

+355673706462/+447766114465 boga.alpinerestort@gmail.com Një shtëpi antike e rikonstrukuar me një stil anglez, ku tradicionalja është harmonizuar me modernen, duke ofruar kështu një qëndrim shumë të rehatshëm dhe në të njëjtën kohë lidhur me traditën më të mirë shqiptare. “Boga Alpine” Resort është në një pozicion ku do të mund të shijoni magjinë e majave të larta[…]

10527592_926198804062238_2500144893082633368_n

HOTEL “KULLA E ARTË” – Razëm – Ferdi Sterkaj

+355 68 20 01 946 info@kullaearte.com www.kullaearte.com Relaks, qetësi, shije, traditë dhe bukuri natyrore. Këto janë 5 karakteristikat e këtij hoteli të ri dhe të mrekullueshëm, ku ju do të keni mundësinë të jetoni ditët më të bukura të qëndrimit dhe të pushimeve tuaja. Një staf profesional do t’ju mirëpresë me kënaqësi, duke i’u treguar[…]