Bujtina “FRATI” – Gjovalin Pllumaj

Vermosh

+355692250681 / +00382693586 

Dhoma: 4
Shtretër: 12
Tualet: 5

Bujtina “Frati” ndodhet në fshatin piktoresk të Vermoshit. Aty do të mikpriteni nga Z. Gjovalin me familjen e tij. Në këtë bujtinë ju do të gjeni një mikpritje të pashoqe dhe ajo ofron përveç të tjerash një shërbim të kulturuar dhe një kuzhinë të pasur me gatime tradicionale,  por gjithashtu edhe atë italiane dhe vegjetariane.

Ju mirpresim!