Bujtina “GJERGJ FRANI”

Vermosh

+355 66 666 9022 

Dhoma: 8
Shtretër: 25
Tualet: 6

Bujtina “Gjergj Frani” ndodhet në hyrje të fshatit Vermosh,  fshat ndër më të bukurit në zonën e Kelmendit.  Kjo bujtinë ofron një mjedis të këndshëm, një panoramë madhështore rreth e përqark si dhe gatime tipike me produkte natyrale të zonës. Ofron mundësinë që nga këtu të përshkohen disa  nga shtigjet më të rëndësishëm që të çojnë në vende që me të vërtetë ia vlen të vizitohen.