Bujtina “LEONARD LUMAJ”

Vermosh

+355 69 30 30 733

Dhoma: 3
Shtretër: 10
Tualet: 1

Bujtina “Leonard Lumaj” ndodhet në fshatin Vermosh. Në këtë bujtinë karakteristike prej guri do t’ju mirëpresin tre breza. Do të përfshiheni nga një natyrë e mrekullueshme e Bjeshkëve të Kelmendit. Shtëpia ofron ambiente çlodhëse dhe një kuzhinë tradicionale me gatime të shijshme do ta shijoni në këtë bujtinë, që ka një strukturë të vjetër që ndërthur modernen me tipiken.

Qëndrimi juaj në këtë bujtinë do të jetë shumë i këndshëm dhe ju do të mund të eksploroni natyrën dhe aktivitetet e shumta që zona ofron!