BUJTINA “MAJA E SHNIKUT” – Gjon Turkaj

Nikç

+355 69 2435466 

Dhoma: 4
Shtretër: 12
Tualet: 1
Bujtina “Maja e Shnikut” ndodhet në fshatin e bukur të Nikçit, këtij fshati alpin që ofron aktivitete të ndryshme në natyrë, në kërkim të përvojave të reja dhe përjetimeve të veçanta.

Bujtina ofron një pamje mahnitëse të Bjeshkëve të Kelmendit.

E zonja e shtëpisë është shumë e aftë me kuzhinën tradicionale dhe do të mund të shijoni pjatat tipike me produkte natyrale të zonës.