Bujtina “PEPUSHAJ” – Besnik Pepushaj

Lepushë

+355 697890149

Dhoma: 3
Shtretër: 9
Tualet: 1

Bujtina “Pepushaj” ndodhet në zemër të fshatit të vogël piktoresk të Lepushës. Ajo ka  hapur dyert për të mikpritur  turistët vendas dhe të huaj. Bujtina ofron mundësinë që të shijoni pamjen e bjeshkëve më të bukura të kësaj zone dhe të njiheni me jetën tipike të fshatit nëpërmjet gatimeve tradicionale, të njohura dhe të gatuara me nënprodukte të qumështit, sidomos për djathin tashmë të njohur dhe shumë të pëlqyer “djathin Mishavinë”.

Kliko ketu per te pare Bujtinat Pepushaj ne facebook