BUJTINA “PREKE ISUFI”

Nikç

+355 69 52 85 003

Dhoma: 4
Shtretër: 12
Tualet: 1

Bujtina ndodhet në fshatin e mrekullueshëm të Nikçit dhe të zotët e shtëpisë do t’ju mirëpresin për të kaluar një përvojë të veçantë. Aktivitetet në natyrë dhe explorimimi i shpellave dhe ujëvarave do t’ju befasojnë. Ju mund të ngrini çadrën tuaj në hapësirat që bujtina ofron për kamping. Për të mos u humbur është përshkimi i shtegut që lidh Nikçin me Thethin, gjatë të cilit do të shoqëroheni nga një udhërrëfyes. E zonja e shtëpisë do të gatuajë pjata tradicionale për ju me produkte natyrale të zonës.