Bujtina “PRELË TINAJ”

Vermosh

+38269273395

Dhoma: 1
Shtretër: 4
Tualet: 1 

Bujtina “Prelë Tinaj” ndodhet në lagjen Velipojë të fshatit Vermosh, një lagje mjaft e bukur dhe e spikatur nga shumë turistë që vizitojnë këtë vend. Kjo sepse afër kësaj shtëpie ndodhet kulla e vjetër e Prekë Calit. Vizitoni këtë bujtinë dhe njihuni me historinë dhe bukuritë e këtij fshati malor.

Gjithashtu ju mund të shijoni gatimet tradicionale që ofron bujtina teksa relaksoheni me pamjen e mrekullueshme që ju ofron natyra përreth.