CASA 4 Zef Mikaj 2

RESTORANT-BUJTINA “ZEF MIKAJ” – Boga – Zef Mikaj

+355696631963 Në të djathtë të kroit të Bogës është një restorant i bukur dhe i madh, zbukuruar me gurë të vendosur në një mënyrë shumë të veçantë, tërheqëse dhe mahnitëse. E veçanta e këtij restoranti është përgatitja e gatimeve tradicionale si petulla me mjaltë, kos delesh dhe ferlik. Të gjitha produktet janë nga kopshti dhe[…]

CASA 1 Gjon Ulaj

“BOGA ALPINE” RESORT – Boga – Gjon Ulaj

+355673706462/+447766114465 boga.alpinerestort@gmail.com Një shtëpi antike e rikonstrukuar me një stil anglez, ku tradicionalja është harmonizuar me modernen, duke ofruar kështu një qëndrim shumë të rehatshëm dhe në të njëjtën kohë lidhur me traditën më të mirë shqiptare. “Boga Alpine” Resort është në një pozicion ku do të mund të shijoni magjinë e majave të larta[…]

10527592_926198804062238_2500144893082633368_n

HOTEL “KULLA E ARTË” – Razëm – Ferdi Sterkaj

+355 68 20 01 946 info@kullaearte.com www.kullaearte.com Relaks, qetësi, shije, traditë dhe bukuri natyrore. Këto janë 5 karakteristikat e këtij hoteli të ri dhe të mrekullueshëm, ku ju do të keni mundësinë të jetoni ditët më të bukura të qëndrimit dhe të pushimeve tuaja. Një staf profesional do t’ju mirëpresë me kënaqësi, duke i’u treguar[…]