10551539_927054637309988_3379876580993185219_o

Restaurant “GOLDEN TOWER” – Razëm – Ferdi Sterkaj

+355 68 20 01 946 info@kullaearte.com www.kullaearte.com Relaks, qetësi, shije, traditë dhe bukuri natyrore. Këto janë 5 karakteristikat e këtij hoteli të ri dhe të mrekullueshëm, ku ju do të keni mundësinë të jetoni ditët më të bukura të qëndrimit dhe të pushimeve tuaja. Një staf profesional do t’ju mirëpresë me kënaqësi, duke i’u treguar[…]