Restorant Buke Kripe e Zemer_Tamare

RESTORANT TRADICIONAL “BUKË, KRIPË E ZEMËR”

Restorant “Bukë, Kripë e Zemër” ndodhet në qendër të fshatit Tamarë, përgjatë shëtitores. Qëllimi i tij kryesor nuk është thjesht ushqimi në vija të përgjithshme, por ushqimi cilësor dhe vendor, lënda e parë e të cilit vjen gjithmonë nga prodhuesit e vegjël të zonës. “Bukë, Kripë e Zemër” janë 3 fjalë që personifikojnë traditën dhe[…]