Guesthouse Peraj

Guesthouse Peraj, ndodhet ne fshatin turistik te Vermoshit. Guesthouse Peraj ka hapur dyert per mysafiret nga e gjithe Shqiperia dhe e gjithe bota duke vene ne dispozicion hapsiren dhe shtepine e tyre si edhe nuk mungon mikpritja dhe pjatat tradicionale dhe gatimet fantastike te zonjes Peraj. Jeni te mirpritur!

 

  1. peraj15Guestouse Peraj peraj 4 peraj 5 peraj 9 peraj 12 peraj2 peraj3 peraj6 peraj7 peraj8 peraj10 peraj11 peraj13 peraj14 peraj15 peraj16