Hapja e sezonit turistik – Kelmend

Me rastin e festes fetare të fshatit Vermosh, më 29 Qershor 2012 u zhvillua për herë të parë eventi i hapjes së sezonit turistik 2012 të Kelmendit. Valle e kostume tradicionale u prezantuan nga banorët e Vermoshit si dhe produkte dhe gatime tipike të përgatitura nga gratë e fshatrave të Kelmendit. Një moment i bukur feste për të nisur sezonin turistik 2012