Paketa Turistike

Për ju që dëshironi të vizitoni Kelmendin dhe Shkrelin , Zyra e Informacionit turistik ju ndihmon në organizimin e udhëtimit dhe eksperiencës suaj.
Ofrojmë paketa turistike me kohëzgjatje dhe aktivitete të ndryshme për këdo që dëshiron të zbulojë bukuritë natyrore dhe kulturore të dy komunave Kelmend dhe Shkrel. Paketat tona turistike janë të personalizuara për të gjithë të apasionuarit, grupe dhe individ si: familje, ekskurionist profesionist, kërkues student, speleolog, biciklist dhe eskpert të Kayak etj.
Në paketat tona turistike sipas kërkesës suaj përfshihet ofrimi i shërbimit të transportit, akomodimit dhe guidimit nga guida profesionale lokale.

Zyra e informacionit turistik e Kelmendit dhe Shkrelit janë në dispozicionin tuaj, mos hezitoni të na kontaktoni!